Op vrijdag 10 mei houdt Conijn Metaalbewerking open huis. Klanten, leveranciers en overige relaties zijn deze middag (15:30-19:00 uur) van harte welkom. Onder het genot van een hapje en drankje geven we u met plezier een rondleiding door onze (nieuwe) hallen. Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar bent u wel graag aanwezig tijdens deze middag? Stuur dan een mailtje naar info@conijnmetaalbewerking.nl om ons op de hoogte te stellen van uw komst. Bekijk hier onze adresgegevens.


Door de overname van Machinefabriek Holleman en de vestiging van extra mensen en machines is Conijn Metaalbewerking gestart met het uitbouwen van haar locatie op de Veerdijk 2 in Wormer. De werkplaats wordt een stuk ruimer door het uitbreiden van het machinepark en ook het kantoor krijgt door de verbouwing meer werkplekken. Wij zijn benieuwd naar het resultaat!

 


In maart 2018 heeft Conijn Metaalbewerking B.V. Machinefabriek Holleman te Zaandam overgenomen. Volgend op deze overname zijn vanaf 1 januari jongstleden de bedrijfsactiviteiten ondergebracht in één onderneming: alle activiteiten gaan verder onder de naam Conijn Metaalbewerking B.V.

Het machinepark van Conijn Metaalbewerking te Wormer wordt uitgebreid met de machines uit Zaandam. De verhuizing zal eind februari 2019 afgerond zijn. Door onze specialisaties onder één dak te vestigen zijn wij niet enkel in staat om een completer dienstenpakket aan te bieden, maar kunnen wij ook op een efficiëntere wijze te werk te gaan. Wij hopen door deze verandering nog meer aan de behoeften van onze klanten te kunnen voldoen.


Op de machinale afdeling van Conijn Metaalbewerking worden alle verspanende werkzaamheden gedaan, zoals draaien, frezen en kotteren. Conijn Metaalbewerking is ter versterking van het team op zoek naar een gemotiveerde Kotteraar/Frezer CNC die net als de rest van het team passie heeft voor zijn vak. Bekijk hier de vacature.


Machinebouw

Lees meer

Constructiebouw

Lees meer

Verspanende bewerkingen

Lees meer

Leiding- en installatiewerk

Lees meer

Reparatie en Onderhoud

Lees meer

Engineering

Lees meer